Delfinerne 5-8 årNår du udfylder formularen, tilmelder du dig eller dit barn et svømmehold. Da dette er en online tilmelding, skal du have dit betalingskort klar, så du kan gennemføre betalingen med det samme.

Vær opmærksom på, at din tilmelding er bindende. Det vil derfor ikke være muligt at få sine penge retur, når du først har gennemført tilmeldingen og betalingen. Der er rift om pladserne, så tjek derfor, at du tilmelder dig eller dit barn det rigtige hold.

Ved at klikke på linket her, kan du læse mere om de enkelte hold og hvilke aldersgrupper, de henvender sig til. Det er samme information, som du måske allerede har læst på vores hjemmeside www.saif.dk/svoemning/

Det vil ikke være muligt at komme i telefonisk kontakt med SAIF Svømning. På hjemmesiden har vi derfor oprettet en side med svar på ofte stillede spørgsmål  og beskrevet de enkelte hold.
 
Når du udfylder nedenstående formular, skal det være med oplysninger om medlemmet, der skal modtage svømmeundervisning. Dvs. medlemmets fulde navn, adresse, køn og fødselsdato.

Vær opmærksom på, at du skal angive det mobilnummer og den email, som vi skal sende informationer om bl.a. aflysninger til. Her kan du som forælder med fordel angive dit eget telefonnummer og email, så du selv får informationerne.Tilmeldingsformular